Meselátó Bábtársulat

báb mese játék

"be"bábozódtunk

2018. február 05. 05:00 - Kormos Rebeka

Azt tapasztaljuk, hogy nagyon kedvelitek bábkészítős írásainkat, erre a hétre ajánlunk néhány inspiráló oldalt, alkotót, ahol és akiknél remek, egyszerűen elkészíthető ötleteket találtok.

Könnyen, gyorsan, kevés eszköz felhasználásával bővíthetitek az otthon elkészített bábok gyűjteményét.

fb_img_1503390564370.jpg

Paper Magic

Renata, Youtube csatornáján azt ígéri, hogy minden nap új ötlettel áll elő. Emberfeletti teljesítmény lépést tartani Vele, így ő igazán inspiráló személy ebben a virtuális közösségben. Munkáiban az a zseniális, hogy valóban kicsi gyerekek mellett is elkészíthetőek az ötletei, mert pillanatok alatt kész.
Klikk ide!

Krokotak

Na ez a társaság ipai méretekben ontja az ötleteket. Legyen kérdés egy gyerek buli, a szünidő alkotással teli eltöltése vagy éppen az anyák napi üdvözlő kártya, nekik mindene van megoldásuk.
Klikk ide!

Moms and Crafters

Ebben az oldalban az egyik legnagyszerűbb dolog, hogy a gyerekek korára is lehet keresni. Ők tényleg az anyukák igényeire figyelnek.Oldaluk több, mint egy ötletbörze, ahol csemegézhetünk. Családi témában remek cikkeket olvashatsz tőlük. 
Klikk ide!

Ezek az oldalak mind angol nyelven szólnak hozzánk, igaz. Videóik, leírásaik mégis annyira beszédesek, hogy nyelvtudás híján is remekül boldogulhatunk. Mivel hatalmas, számunkra is felfoghatatlan nagyságú, internetes közösségben dolgoznak ezek az ötletadók, bízhatunk abban, hogy ami megy több 10.000 embernek, rajtunk sem fog ki. Ezeken az oldalakon a megalkotók figyelemmel kísérik bejegyzéseiket és ami nem megy vagy nem érthető átdolgozzák, hogy valóban segítséget jelentsen egy-egy anyaguk.

Korábbi bábkészítő, bábjáték ötleteink:
Egy PET palack új élete
Árnyjáték feketén-fehéren
Marionett bábok gesztenyéből

Osszátok meg velünk fotó, vagy videó formában, hogy milyen remekművek születtek a kezeitek alatt!
De ami ennél is fontosabb: Bábozzatok, mert bábozni jó!

A Meselátó Bábtársulat bábos repertoárja folyamatosan bővül. Igyekszünk széles korosztályban kielégíteni a meseszerető gyerekek igényeit, ha módunk van rá visszatérni azokra a helyszínekre Pest megye határain belül, ahol már jártunk.
Várjuk megkereséseiket a meselatoszem(KUKAC)gmail.com címen!

Addig is kövessetek minket a Meselátó Faceook oldalunkon!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://meselato.blog.hu/api/trackback/id/tr9113631992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása