Meselátó Bábtársulat

báb mese játék

Bábos betlehemi szent család

2017. december 19. 09:20 - Kormos Rebeka

Karácsonyi csillag fénye
Emberek örök reménye.

(Paga)

betlehem.JPGForrás: lotusz.cafeblog.hu

Karácsony előtti bábkészítő ötletel szeretnénk zárni ezt az esztendőt. Ujjbábok 20 perc alatt című leírást ajánljuk figyelmetekbe. A cikkben fázisfotók lesznek segítségetekre, hogy lehet egyszerűen és gyorsan a Szent családot megformázni, elkészíteni. 

img_4091.JPGbFotó: Peer Réka

2017-ben a Meselátó Bábtársulat tagjaiként azzal foglalkozhattunk, amit szeretünk. Bábokat készítettünk, bábokkal játszottunk és sok szép történetben "lelkesíthettük" meg a karakterekké formált élettelen anyagot. rengeteg gyermekkel és családdal találkoztunk a heti rendszeres csoportokban és a bábos felkéréseink alkalmával. 
Ebben az évben is nyári táborokat tartottunk, családi rendezvényeken, intézmények jeles napjain játszottunk és a Bábos Mesekuckó csapat tagjaiként, több helyszínen csoportokat indítottunk. 
Bábjainkról Peer Réka készített csodás fotókat, amelyek szinte portrékká lettek.
Elindult a weboldalunk, a Facebook oldalunk és itt a blog térben is heti rendszerességgel jelentkeztünk Meselátó hétfő címmel az év második felétől. Hatalmas lépések voltak ezek számunkra. 

Most kicsit visszahúzódunk, családjainkkal töltünk néhány hetet, de az új esztendő januárjában új bábdarabbal jelentkezünk.
Kívánunk mindenkinek áldott adventi napokat, békés karácsonyt és vidám, családi és baráti együttléteket!

Jövő évi bábműsorokkal kapcsolatosan keressetek minket a meselatoszem(KUKAC)gmail.com címen!
Addig is kövessetek minket a Meselátó Faceook oldalunkon!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://meselato.blog.hu/api/trackback/id/tr4813511085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása