Meselátó Bábtársulat

báb mese játék

" A a a a farsangi napokba"

2018. február 12. 07:56 - Mihàly Viktória

Farsangoltak az óvodákban, iskolákban az elmúlt héten és mi is kivettük részünket a mulatságból. Igaz, hogy mi csak bábos jelmezünket öltöttük magunkra és A "Farsang az erdőben" című darabunkkak kacagtattunk meg több száz gyereket.

ujlengyel_farsang_7.jpgfotó: Csikóné Kiss Kinga

Korábban írtunk már arról, hogy a gyerekközönség őszinte spontán reakciói azonnal jelzik számunkra, hogy mi az ami működik, vagy éppen korrekcióra szorul egy előadásban. Ezért még fontosabb számunkra ez a visszajelzés egy új darabnál.

ujlengyel_farsang_8.jpgfotó: Csikóné Kiss Kinga


Mókus Marci, a kissé harcias mókus Tapsi a félénk nyuszi, és Döfi a hasát féltő, vaddisznó, no meg Harkály Doktor kalandjait nézve, nevettek a gyerekszájak, vagy éppen feszült csendben figyeltek az apró szempárok.

 

 ujlengyel_farsang_5.jpgfotó: Csikóné Kiss Kinga


Jöttek velünk, „beszippantotta” Őket a történet. És ez számunkra a legnagyobb öröm. A paraván eltakarja előlünk a gyermekek arcát, mégis érzékeljük a közönség minden rezdülését a hangokból egy egy elejtett beszólásból, vagy amikor együtt énekelnek a főhőssel. Az igazi öröm pedig az, amikor az előadás végén vastapsot kapunk és a gyerekek kórusban kiabálják: Vissza, vissza.

ujlengyel_farsang_11.jpgfotó: Csikóné Kiss Kinga

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://meselato.blog.hu/api/trackback/id/tr413657826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása