Meselátó Bábtársulat

báb mese játék

Meselátó '17, avagy az elmúlt év gyöngyszemei

2018. január 15. 13:47 - Kormos Rebeka

Így év elején „illik” összegezni az elmúlt év eredményeit, munkáit, tapasztalatait. Ez kitűnő alapja lehet egy következő sikeres időszaknak. Azt hiszem gondolkodás nélkül kijelenthetem, hogy egy eseménydús, mozgalmas és kihívásokkal teli év van mögöttünk. Rengeteg új tapasztalással lettünk gazdagabbak, ilyen volt többek között az is, mikor a Rádió Dabasnál jártunk, ahol Ordasi Brigi készített velünk interjút. Beszéltünk többek között pedagógus múltunkról, arról, hogy miért is vagyunk mi Meselátók, a magyar népmesékkel való kapcsolatunkról, illetve arról, hogy honnan, miként merítünk ihletet előadásainkhoz. 

img_7046.jpg

Aki esetleg lemaradt volna, most meghallgathatja. Fogadjátok szeretettel!

 A Dabas Rádió műsorarchívuma.

Ha tetszenek a cikkek, várunk vissza minden hétfőn új tartolommal.

Folyamatosan bővülő repertoárunkkal igyekszünk széles korosztályban kielégíteni a meseszerető gyerekek igényeit és ha módunk van rá visszatérni azokra a helyszínekre Pest megye határain belül, ahol már jártunk.
Várjuk megkereséseiket a meselatoszem(KUKAC)gmail.com címen!

Addig is kövessetek minket a Meselátó Faceook oldalunkon!

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://meselato.blog.hu/api/trackback/id/tr1113568625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása